CASA ALTA

...letterlijk vertaald: "het hoge huis"

Routebeschrijving voor wie over Frankrijk reist:

U verlaat de autosnelweg A8 uitrit Ventimiglia (eerste Italiaanse uitrit). U zal gevraagd worden een ticket te nemen dat u 500 m. verderop reeds betaalt bij het verlaten van de snelweg.
U volgt de aanwijzingen en rijdt dwars door Ventimiglia-centrum (richting San Remo). U heeft de spoorweg aan uw linkerhand en rijdt de voor u uit liggende brug over. Beneden gekomen bij de rotonde slaat u links af richting Camporosso.
* Nu altijd rechtuit. 11 km.
De dorpskern van Isolabona voorbij - bij het bord "einde isolabona" (zie foto) rijdt u links weg en vat de helling aan naar het huis.
De rijbaan is smal maar goed bereidbaar. Bij het kruisen van een tegenligger gaat één van beide voertuigen galant opzij maar soms moet er een beetje achteruit gereden worden tot bij een wegverbreding . Er is daar echter zeer wijnig gerij.
U komt bij een splitsing (zie foto) en volgt rechts. Aangekomen bij het welkomstbordje, kan de vakantie beginnen!!!
Ben venuto!!!

Routebeschrijving voor wie via Duitsland reist:

U verlaat de snelweg in Bordiguera en volgt de richtingaanwijzers richting Ventimiglia. Voor u in ventimiglia aankomt, komt u (aan de voet van een brug) bij een rotonde met richtingaanwijzer naar rechts: Camporosso. U volgt deze richting.
* idem omschrijving boven.

Français EnglishDeutsch

Rond point Ventimilglia
Rond point Ventimilglia

Rond point Ventimilglia
Prendre à gauche après Isolabona
Prendre à droite


Casa Alta - Localita Carsonega - 18030 Isolabona 0033(0)4 92 10 27 99 | Contact email | Linken

Door dezelfde eigenaars als www.annexestudio.com